Nedtaget i Sherwood

Vi har fået et par afbud og vil gerne tilbyde pladserne til andre. Derfor kommer opslaget vi brugte tidligere ????

Vi skal igang med at planlægge Smukfest 2024 og de gode folk i festivalområdet Sherwood skal derfor bruge en flok smilende, stærke og arbejdsomme folk m/k til arbejdet med nedtagningen.

Opgaven starter mandag efter festivalen kl. 10.00 og slutter normalt fredag omkring kl. 12.00, hvor der igen er ren røv at trutte i. I dette tidsrum skal man som medhjælper afvikle mindst 36 timer. Ud over holdets sociale arrangementer både før, under og efter festivalen (her kan bl.a. nævnes helstegt pattegris under nedtagnignen), får du som medhjælper en gratis festivalbillet, adgang til eksklusive medhjælperområder, tilbud om gratis telt til opstilling under festivalen samt tilbud om overnatning i mandskabsvogn under nedtagningen og naturligvis mad og drikke mens du er på opgave – og ikke mindst Danmarks med garanti bedste medhjælperfest, Jow jow – hvad sker der ikke I ÅR! Desuden er der en seriøs risiko for at møde venner for livet????
Hvis dette har fanget din interesse, og du ellers er smilende, omgængelig og mener det seriøst, så er du velkommen til at give lyd til Henriette Brødsgaard på tlf. 26910839 / mail smukfest.henriette@gmail.com
Og kunne det tænkes at nogle i din omgangskreds kunne være interesseret, må du meget gerne sige det videre
Område Nedtagning
Periode: Efter festivalen
Krav Fysisk hårdt. Vi går meget og løfter tunge ting.