Nedtager Grå område

I Grå Område har vi brug for friske Smuklinger til at hjælpe os med nedtagning og oprydning efter endt Smukfest, så vi kan sige tusind tak for lån og på gensyn til den smukke bøgeskov.

Nedtagningen påbegyndes tirsdag den 13. august kl. 9 og forventes afsluttet senest lørdag den 17. august. Som medhjælper (nedtager) arbejder vi 36 timer, og det forventes, at I primært kan ligge jeres medhjælpertimer i dagtimerne mellem kl. 9-17.
I forbindelse med nedtagningen vil I få udførlige instrukser til hhv. nedtagning og nedpakning.

Som Smukfest medhjælper er du garanteret et medhjælperarmbånd, der giver adgang til årets smukfest, og et brag af en medhjælperfest.

Du får også adgang til de særlige bag- og medhjælperområder, hvor du har mulighed for at hygge i stor stil og dyrke fællesskabet i bla. Voresbar osv.

Derudover bliver du tilknyttet Grå Område, hvor vi løfter i flok, har et stærkt fællesskab, og hvor de gode grin og hyggestunder fylder dagene, alt i mens vi hjælper og passer rigtigt godt på hinanden!

Og inden vi er ude af skoven, glæder vi os til at komme tilbage igen til næste år til endnu en omgang Smukfest!

Under nedtagningsperioden er der selvfølgelig fuld forplejning - mad og drikke, med mulighed for overnatning i den periode, du arbejder.

Hvis du har nogle spørgsmål til nedtagningsarbejdet, så er du meget velkommen til at kontakte os på mail: graa4158@smukmail.dk
Område Nedtagning
Periode: Efter festivalen
Krav Arbejdet som nedtager kræver ikke, at man er håndværker, men du skal kunne tage fat og bruge diverse værktøj. Og har du erfaring med brug af diverse læssemaskiner er dette også en stor fordel. Arbejdet vil undervejs være fysisk krævende, og vi går og står det meste af tiden.