Arbejdsmiljø træner - Bygge- og anlægsområdet

Vil du være med til at sikre at alle vores smukke frivillige ikke kommer til skade - i mens vi opbygger og nedtager festivalen?
Så kan du komme med på et team af engagerede Arbejdsmiljø Trænere - hvor vi runderer hele festival området og kommer med råd til hvordan arbejdet kan udføres sikkert. Vi vejleder bl.a. om arbejde i højden, sikring mod nedstyrtning, betjening af tunge og lette maskiner, kemi og alt hvad ellers falder inden for arbejdsmiljøloven og sund fornuft. Du skal være imødekommende og have let ved at snakke med alle på en behagelig og venlig måde - gerne med et glimt i øjet og god portion godt humør og humor. Vi vægter højt, at de frivillige får en god oplevelse når vi vejleder dem. Så er det dig der er knivskarp på arbejdsmiljø, kan arbejde med frivillige og brænder for at vi alle kommer sikkert igennem festivalen, så smid os en ansøgning - hvor du du kort fortæller om din erfaring med arbejdsmiljø på bygge- og anlægsområdet, samt det at arbejde med frivillige.
Område Øvrige
Periode: Før festivalen,Efter festivalen
Krav Indgående viden om arbejdsmiljøloven på bygge- og anlægsområdet. Besidde et godt humør og humor. Kunne motivere frivillige til at passe på sig selv.